پوشاک عمده کودک؛ استفاده از ربات در تولیدی پوشاک بچگانه (۲)

استفاده از رباط در پوشاک کودک

پوشاک عمده کودک

استفاده از ربات در تولیدی پوشاک بچگانه (۲)

در مقاله قبل در مورد دستگاه‌های رباتیک و این که چه تاثیراتی در زمینه پیشرفت تولیدی پوشاک‌ها خواهد گذاشت برای شما عزیزان مقاله ای را بررسی کردیم. لذا در این مقاله نیز به بحث و گفت و گو در همین باره خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

پوشاک عمده کودک و صرفه جویی در هزینه مشاغل

برای صرفه جویی در مشاغل، کشور هند در گذشته سعی کرده است از مکانیزه شدن صنایع جلوگیری کند. به عنوان مثال صنعت بادام زمینی کرالا آخرین نمونه است. دولت کرالا برای نجات نیروی کار بزرگ خود که در کارخانجات فراوری بادام کار می‌کند مانع واردات ماشین‌های پردازش بادام زمینی از ویتنام شد. امروزه ۷۶۰ تا از ۸۵۰ کارخانه تعطیل شده است زیرا آن‌ها نمی‌توانند در برابر هزینه‌های پردازش ویتنامی رقابت کنند.

 

میزان درآمد در صنعت پوشاک کودکان

بخش تولیدی پوشاک های هند ۱۲ میلیون کارگر دارای تحصیلات ضعیف استخدام می‌کند که قبل از اشتغال چند هفته‌ای به آن‌ها آموزش داده می‌شود. با این حال، بسیاری از کشورها مانند بنگلادش و ویتنام هزینه‌های کار بسیار پایین تر از هند دارند و صادرات خود را با هزینه آن افزایش داده‌اند. اکنون میانمار  و اتیوپی با هزینه حتی کمتر از بنگلادش و  ویتنام وارد بازار صادرات پوشاک بچگانه شده‌اند. آن‌ها همچنین به دلیل هزینه بالای نیروی کار از چین خارج شده‌اند و از بخش پوشاک سود برده‌اند.

 

نیروی کار تولید پوشاک

علاوه بر هزینه نیروی کار، قوانین کار غیر انعطاف پذیر هند و طرح‌های تسهیل ناکارآمد صادرات نیز مسئول کاهش صادرات این کشور در چند سال گذشته است. حتی تولیدی‌های پوشاک بچگانه هندی مانند ریموند و اروین بخشی از تولید خود را به اتیوپی واگذار کرده اند.

چشم انداز صادرات پوشاک کودک

صادرات پوشاک هند چندین سال است که رو به کاهش است و ابتدا با استفاده مجدد از درآمدزایی و بعدا توسط مالیات کالاها و خدمات توانست به رشد چندانی برسد. علاوه بر این، عدم انعقاد توافق نامه تجارت آزاد با اتحادیه اروپا صادرات هند را از ۱۲ تا ۱۴ درصد در مقایسه با رقبا گران‌تر کرده است.

کالاهای چرمی، به ویژه کفش چرم بخش بعدی است که در آن اتوماسیون به طور فزاینده‌ای جایگزین نیروی کار ارزان شود. در سال گذشته ۲۱ میلیارد جفت کفش تولید شده است این بدان معنی است که برای هر شخص در جهان ۳ جفت کفش تولید شده است. و همان طور که می‌دانیم کفش‌های چرمی بزرگترین و گران ترین بازار دنیا را دارند. از نظر ارزش صادرات ۵۴٫۶ میلیارد دلار فروش داشته‌اند. اگرچه این رقم به دلیل فروپاشی ارزش کفش چینی ۱۲ درصد از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ کاهش یافته است اما همچنان یک صنعت چشم گیر است.

 

اثرات نامطلوب رباط ها

اگرچه اثرات نامطلوب ربات‌ها بر صادرات هند حداقل به مدت یک دهه به دلیل بالا بودن هزینه سرمایه قابل مشاهده نیست اما قطعا عاملی برای تعیین رقابت کشور در دراز مدت خواهد بود. امروزه  ربات‌ها حضور زیادی در کارخانه‌های خودروسازی  دارند و بدون شک این روند در آینده در سایر کارخانه‌ها نیز مشاهده خواهد شد. تولیدی‌های پوشاک بچگانه هم مجبورند نه تنها با کشورهای کم هزینه بلکه با هزینه بالایی که برای رعایت قوانین کار قدیمی در کار می گیرند رقابت کنند.

منتظر قسمت آخراین مقاله باشید.

 

کاری از تیم رسانه

پوشاک کودک و نوجوان تی کو